ERISTYSPALVELUT

Vaaka- ja onteloyläpohjat
Väli- ja alapohjat
Seinät ja väliseinät
Katso tarkemmat tiedot esitteestämme!

SUURTEHOIMUROINTIImuauto web

Suurtehoimuroinnilla voidaan tehokkaasti poistaa vanhat eristeet ja maa-ainekset. Suurtehoimurointi on tehokas ja helppo tapa poistaa materiaalit esim. ahtaista rakenteista. Työ on nopeaa eikä se aiheuta pölyhaittoja. Imurointijäte imetään valmiiksi säiliöön, josta se kuljetetaan loppusijoituspaikkaan.

SUURTEHOIMURIMME
Imee: purua, turvetta, hiekkaa
Puhaltaa: sepeliä, lecasoraa

LISÄERISTÄMINEN

Rakennuksen yläpohjan lisäeristäminen on yksi tehokkaimmista ja edullisimmista tavoista parantaa rakennuksen energiatehokkuutta sekä lisätä asumisviihtyvyyttä. Lisäeristämällä nostat myös talosi arvoa.

Normaalisti lisäeristys maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa. Lämmitysenergian hinnan noustessa rakennusten energiantehokkuuteen kiinnitetään entistä enemmän huomiota. Vielä 90-luvulla rakennusten eristevahvuudet olivat noin puolet ohuempia tämän päivän vaatimuksiin nähden.

Puukuitueriste Selluvilla soveltuu erinomaisesti kaikkien pehmeiden lämmöneristeiden päälle lisälämmöneristeeksi muodostaen tiiviin ja saumattoman eristekerroksen. Puukuidun luontaisten ominaisuuksien johdosta eriste voi luovuttaa ja vastaanottaa kosteutta menettämättä silti eristyskykyään. Tämän johdosta esim. pieni vuoto vesikatossa ei aiheuta välittömiä toimenpiteitä, vaan eriste imee kosteuden ja kuivuu sään lämmetessä.

Lisäeristystarjouksen saatte helposti tarjouspyyntökaavakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Useissa tapauksissa edustajamme kuitenkin tutustuu lisäeristettävään kohteeseen ennen tarjouksen laatimista, jotta lisäeristyksestä saadaan paras hyöty ja rakenne toimii suunnitellulla tavalla myös lisäeristyksen jälkeenkin.

ASENNUSTAKUU

Tehdas antaa asennukselle 10 vuoden takuun. Takuu kattaa sen, että eristevahvuus on tilauksen mukainen myös 10 vuoden kuluttua.